Dinerkaart

Als de lockdown voorbij is kunt u bij ons binnen komen genieten van deze gerechten voor het diner.

Voorgerechten

Carpaccio 9,95
Dungesneden ossenhaas met pijnboompitten, parmezaan, dressing en verse kruiden
Zalm op toast 9,95
Gerookte zalm met dressing en verse dille op geroosterd zuurdesem
Champignons op toast 6,95
Gebakken champignons in kruidenboter met peper en selderij op zuurdesem
Soep Seizoensgebonden 5,50
Zomer: Tomaat Mascarpone- met verse basilicum of Courgettesoep
Herfst: Pompoen- met geroosterde groenten of Romige Bospaddestoelensoep
Winter: Erwten- of Bruine Bonensoep
Lente: Jonge Groenten- of kippensoep
Breekbrood met smeersels 5,50
Diverse broodsoorten met tapenade, kruidenboter en aioli
Vistrio 12.95
Gerookte- zalm, paling en hollandse garnalen op een bedje van frisse sla met cocktailsaus
Garnalen á la Niks 7,95
6 gepelde garnalen gebakken in knoflook met ui, spaanse peper en koriander
Kindermenu 6,00
Keuze uit: frikandel, kipnuggets, kroket, kaassoufflé of stokje saté. geserveerd met: 2 sauzen, appelmoes en Capri-sun.

Hoofdgerechten

Hamburger schotel vanaf 15,00
Black angus burger van 200gr. geserveerd met boerenfriet en salade
Cheddar + 1,00
Bacon + 1,00
Gebakken ei +0,50
Saté van varkenshaas 17,50
Malse varkenshaas met huisgemaakte pindasaus, kroepoek, atjar, salade en boerenfriet of rijst
Saté van kipfilet 15,50
Geurig gekruide kipfilet met huisgemaakte pindasaus, kroepoek, atjar, salade en boerenfriet of rijst
Ossenhaas 22,50
200gr. ossenhaas met gebakken aardappels, verse groenten en peper- of champignonsaus
Varkenshaas 17,50
200gr. Varkenshaas met gebakken aardappels, verse groenten en peper- of champignonsaus
Spareribs zoet of pittig 17,50
Met frites en salade
Schnitzel 15,00
Weense schnitzel met gebakken aardappels, verse groenten en peper- of champignonsaus
Sliptongen 18,50
Drie sliptongen in de roomboter gebakken met gekookte krieltjes en verse worteltjes, garnituur met citroen en peterselie
Thaise gele curry met pandanrijst en kokossoep 15,50
Pittige curry met kip, aardappel en pinda’s, geserveerd met geurige rijst en friszure kokossoep
Pasta met kipfilet, kaassaus spinazie en basilicum 15,50
Fusili in romige kaassaus met verse groenten, kipfilet, pijnboompitten, parmezaan en lenteui

Extra te bestellen

Trio verse groenten
Portie Boerenfriet
Portie Rijst
Zaanse mayonaise
Pindasaus
Champignonsaus
Pepersaus

Nagerechten

Tiramisu 5,50
Dame Blanche5,50
Kaasplankje7,50
Stoofpeertjes
Met vanille-ijs en slagroom
Vlaflip